ZDRAVÍ MÁME JEN JEDNO !!!

29.08.2010 18:50

 

V tomto článečku bych vás rád seznámil s příběhem jedné mé známé. Je to opravdu příběh ze života a z mého blízkého okolí.

     Asi před rokem začala mít zdravotní problémy – přes den trpěla stavy vyčerpanosti a v noci se budila záchvaty dušnosti, které byly opravdu hodně dramatické. Vše začalo ale obyčejnými bolestmi v krku. Lékař jí nasadil postupně několikrát antibiotika, ale nic nepomáhalo – krk bolel čím dál víc. Po té co se přidaly zmíněné stavy únavy a dušnosti, následoval odvoz na internu, kde lékařka nic nezjistila. Postupně následovaly odběry krve na snad všechna možná vyšetření, které však nic neodhalily. Také výtěry v krku byly vždy negativní. Ani vyšetření na plicním oddělení nic neodhalilo. Takže vlastně, podle odběrů a vyšetření - zcela zdravý člověk. Bohužel stav se nelepšil a skončil až totálním vyčerpáním. Nakonec verdikt zněl – únavový syndrom. Byla napsána neschopenka a absolutní klid. Po měsíci odpočinku se zdálo vše na dobré cestě a první pokus o návrat do práce – bohužel po 4 dnech bylo vše zase na špatné cestě. Následovaly další dva měsíce neschopenky. Druhý návrat do práce již dopadl lépe, ale kdo by se domníval, že vše bylo v naprostém pořádku, ten by se hluboce mýlil. Bolesti v krku nepřestaly (trvaly už bezmála ¾ roku) a únava byla sice menší, ale zdaleka né dobrá. Jediné co vymizelo byly nepříjemné stavy dušnosti. V těchto dnech nemocná objevila doplňky stravy od společnosti AKUNA. Užívala je jeden měsíc a její zdravotní stav se lepšil doslova ze dne na den. Další měsíc zkusila produkty vynechat a stav se opět nezadržitelně blížil k těm dramatickým nepříjemným pocitům. Opět tedy nasadila bylinné doplňky stravy a nyní se cítí mnohem a mnohem lépe. Dnes už si nedokáže představit, že by začínala den jinak než tím, že si před snídaní dá tři „panáky“ těchto produktů.

   Nechci, aby si zde někdo myslel, že tento článek je dalším reklamním plácáním. Nikomu nic nechci vnucovat, jen chci pomoct zoufalým lidem, kteří si neví rady se svými zdravotními problémy. Lidem se kterými si neví rady ani lékaři. Proč do sebe cpát nebezpečná antibiotika, která víc škodí než pomáhají?!

   Sám jsem zdravotník a vím, že jsme reklamními kampaněmi horem dolem nuceni kupovat drahé léky a doplňky na chemické bázi, které pomáhají jen nepatrně a mají víc negativních vedlejších účinků než těch léčebných. Samozřejmě jsou nemoci, jejichž léčení se bez chemie neobejde, ale proč u těch nemocí, kde mám volbu mezi chemií a přírodou nezkusit nejdřív tu přírodu. Domnívám se, že naše těla jsou tak zanesena produkty z běžného života, že baštit další toxiny při léčbě je někdy zcela zbytečné.

   Pokud by někoho tento článek oslovil a chtěl by vědět více, tak klidně písněte na můj e-mail, rád se podělím o své zkušenosti nebo zprostředkuji kontakt. Samozřejmě si více o produktech firmy AKUNA můžete přečíst na jejich www stránkách – viz. odkaz níže.

   A věřte, že tyto doplňky nepomáhají jen při výše uvedených problémech – mají daleko širší záběr. Mně osobně např. pomohly při bolestech hlavy – zkrátka zatím s nimi mám jen dobré zkušenosti.

Přeji všem pevné zdraví.

 

https://www.akuna.cz/index.php?typ=AUA&showid=1 a dále klikněte na odkaz  Zdraví a prevence .... více informací.